v

Dobrodošli u svet kancelarijskih stolica i nameštaja.  Vršimo isporuku na vašu adresu na teritoriji Novog Sada.

Đakona Avakuma 44, 21000 Novi Sad 021/419-219 office@officeline.rs

O NAMA

O Nama

Office line

Preduzeće OFFICE LINE doo zakoračilo je u svet kancelarijskog nameštaja 2002. godine kao deo razvojnog programa proizvodjača kancelarijskih stolica i fotelja SZR ASTRA. Sada smo sastavni deo ASTRA GRUPE, koja broji tri firme koje se svojom delatnošću i programom efikasno dopunjuju.

Od proizvodnje stolica i fotelja, kancelarijskog nameštaja kao i prodaje artikala poznatih svetskih brendova,danas OFFICE LINE može da ponudi i pomoć u izradi celokupnog projekta za opremanje poslovnog prostora. Dugogodišnje iskustvo spojeno sa kreativnošću i znanjem omogućava nam da ideje i želje svakog, pa i najzahtevnijeg kupca, pretočimo u stvarnost. Sve ovo vreme se trudimo da pratimo svetske trendove i inovacije, kako u dizajnu tako i u materijalima, da ih prezentujemo kupcima i implementiramo u naše projekte.

Naš izložbeno – prodajni salon nalazi se u ulici Djakona Avakuma br. 44 u Novom Sadu, gde smo na 800 m² pokazali samo deo našeg asortimana i našu viziju modernog poslovnog prostora. Uz to posedujemo magacine repromaterijala i gotove robe od 800 m² kao i proizvodni prostor od 1.200 m² kojima garantujemo kupcima sigurnu i brzu isporuku.

Nas kvalitet i pouzdanost potvrdjujemo i standardom ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

01
Trendovi

Zbog Vas držimo korak sa svetom, pratimo najnovije trendove i biramo najbolje

02
Dizajn enterijera

Poklonite nam poverenje a mi ćemo Vam dati mnoštvo ideja i predloga. Ubeđeni smo da ćemo naći rešenje za Vaš poslovni prostor, baš onakvo kakvo ste želeli.

03
Kvalitet

Bez obzira na Vaš izbor, iza svakog modela stolica, fotelja ili nameštaja stoji dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kao i atesti koji garantuju kvalitet naših proizvoda