v

Dobrodošli u svet kancelarijskih stolica i nameštaja.  Vršimo isporuku na vašu adresu na teritoriji Novog Sada.

Đakona Avakuma 44, 21000 Novi Sad 021/419-219 office@officeline.rs

O NAMA

O Nama

Office line

Preduzeće OFFICE LINE doo zakoračilo je u svet kancelarijskog nameštaja 2002. godine kao deo razvojnog programa proizvodjača kancelarijskih stolica i fotelja SZR ASTRA. Sada smo sastavni deo ASTRA GRUPE, koja broji tri firme koje se svojom delatnošću i programom efikasno dopunjuju.

Od proizvodnje stolica i fotelja, kancelarijskog nameštaja kao i prodaje artikala poznatih svetskih brendova,danas OFFICE LINE može da ponudi i pomoć u izradi celokupnog projekta za opremanje poslovnog prostora. Dugogodišnje iskustvo spojeno sa kreativnošću i znanjem omogućava nam da ideje i želje svakog, pa i najzahtevnijeg kupca, pretočimo u stvarnost. Sve ovo vreme se trudimo da pratimo svetske trendove i inovacije, kako u dizajnu tako i u materijalima, da ih prezentujemo kupcima i implementiramo u naše projekte.

Naš izložbeno – prodajni salon nalazi se u ulici Djakona Avakuma br. 44 u Novom Sadu, gde smo na 800 m² pokazali samo deo našeg asortimana i našu viziju modernog poslovnog prostora. Uz to posedujemo magacine repromaterijala i gotove robe od 800 m² kao i proizvodni prostor od 1.200 m² kojima garantujemo kupcima sigurnu i brzu isporuku.

Nas kvalitet i pouzdanost potvrdjujemo i standardom ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

01
Trendovi

Zbog vas držimo korak sa svetom, pratimo najnovije trendove i biramo najbolje.

02
Dizajn enterijera

Poklonite nam poverenje a mi ćemo vam dati mnoštvo ideja i predloga. Ubeđeni smo da ćemo naći rešenje za vaš poslovni prostor onako kako ste zamislili.

03
Kvalitet

Iza svakog modela stolica, fotelja ili nameštaja stoji dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kao i atesti koji garantuju kvalitet naših proizvoda